Tervetuloa kotiini verkossa!

Sivuston päätarkoitus on tarjota teksteilleni paikka mainosrahotteisten sivustojen ulkopuolella. Viimeistään Google+:n kohtalo opetti säästämisen arvoisten tekstien omalla palvelimella säilyttämisen arvon. Kokonaisuudessaan tämä sivusto toimii julkisena muistikirjana, siinä toivossa että jokin läpikäymäni ajatus olisi merkityksellinen myös muille.

Tältä sivustolta löytyy yleisiä ajatuksiani kokoava blogini, yliopistolla aikoinaan html 1.0:lla laatimani, nyt jo arkistoitu kotisivu, muutama ylöskirjoittamani muisto ja tarina, sekä jonkinlainen pidempi kuvaus arkeni kulloinkin tärkeimmistä asioista (Mitä Juho nyt?).

Toivottavasti sivuni teksteistä välittyy niiden kirjoittamisesta koettu innostus!

Kuka Juho?

Olen Tampereella asuva, työhyvinvoinnista graduni kirjoitanut sosiologi, opettaja ja yhteiskuntatieteiden maisteri. Aiemmalta koulutukseltani olen logistiikkaan ja kulttuureihin erikoistunut liiketalouden tradenomi. Vuosien varrella olen tehnyt vaikka mitä, mutta keskeiset kiinnostuksenkohteet vuodesta toiseen ovat olleet kaupunkisuunnittelu, kulutuskäytös ja tietenkin työhyvinvointi.

Harrastukseni ovat vuosien varrella vaihdelleet: teini-iässä ”harrastin tietokoneita”, mutta tietotekniikan arkistuminen on vienyt tästä toiminnasta niin jännityksen kuin harrastuneisuudenkin. Vaikka tietenkin olen ylpeä siitä, että vailla mitään muodollista koulutusta olen saanut tämän sivun pysymään pystyssä ja linkit toiminnassa! Nykyään ajanvietteisiin kuuluu pyöräily, kuvitus ja taitto, populaarikulttuuri (sarjakuvat, videopelit, liikkuva kuva; varsinkin scifiin ja fantasiaan painottuva), verkkokeskusteluihin osallistuminen ja moderointi.

Näihin kaikkiin liittyy myös tältä sivulta löytyvä blogi: se on tarkoitettu lähinnä omien ajatusteni järjestelyyn, mutta tietenkin sitä salaisesti toivoo että teksteistä olisi iloa myös muille.